Padėka Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus vedėjai ir gydytojai Ramintai Bražiūnienei už puikiai organizuotą ir suplanuotą viso skyriaus darbą, už aukšto lygio profesionalumą ir gydymą

 

Norėčiau nuoširdžiai padėkoti Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus vedėjai ir gydytojai Ramintai Bražiūnienei už puikiai organizuotą ir suplanuotą viso skyriaus darbą, už aukšto lygio profesionalumą ir gydymą, už atsidavimą savo darbui, už kompetetingumą, dėmesingumą ir žmogiškumą.
 Norėčiau padėkoti Fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojai Skirmantei Sangavičienei. Gydytoja daug dėmesio skyrė kiekvienam savo pacientui, pasirinko tokį gydymo būdą, kuris maksimaliai padėjo ir išgydė pacientus. Gydymo metu gydytoja domėjosi pacientų savijauta, puoselėjo pasitikėjimą ir saugumą.
 Norėčiau padėkoti FMR vyresniajai slaugytojai Danutei Jagminienei, visiems medicinos specialistams, dirbantiems šiame skyriuje. Visi medicinos specialistai dirba ne tik profesionaliai, bet ir nuoširdžiai, rūpestingai, dėmesingai ir kantriai. Jie randa individualų požiūrį į kiekvieną pacientą, sutelkia dėmesį į savo pacientų pasiekimus ir sėkmę.
 AČIŪ JUMS - kinezoterapeutams - Violetai Petkevič (vertikalios vonios), Andriui Sketeriui (gydomoji gimnastika), Arnui Sketeriui (gydomoji gimnastika), masažuotojams - Deividui Iždonui, Raimondui Nanevič; FMR slaugytojams (Fizioterapijos kabinetas) - Valentinai Bareikienei, Halinai Lankevičienei, Larisai Charužijai; haloterapijos slaugytojai Irinai Pažusienei (Haloterapijos kabinetas).
 AČIŪ medicinos registratorei Ritai Vaicekauskienei už supratinumą, dėmesingumą ir žmogiškumą.
 Taip pat norėčiau padėkoti skyriaus techniniam personalui už idealią tvarką ir švarumą.
 Linkiu visiems Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus darbuotojams daug sveikatos, laimės, kantrybės, stiprybės ir sėkmės Jūsų nelengvame ir kilniame darbe.
                                                                            

 Su pagarba ir dėkingumu Natalia Avdeevene

VšĮ Vilniaus miesto klinikinė ligoninė, Antakalnio g. 57, LT-10207 Vilnius.
Kodas 302692454. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre.
A. s. LT867044060007990186 AB SEB banke, b. k. 70440, PVM mokėtojo kodas LT100006560213.
Tel. (8 5) 234 44 87, faks. (8 5) 234 69 66, el. paštas info@vmkl.lt

 spam.qk6v3ykv1y@vmkl.lt