Miela Gydytoja iš didžiosios raidės Violeta Drejeriene,

esu be galo dėkinga visiems Antakalnio ligoninės gydytojams už viską, ką darote dėl manęs, dėl mano vaikų. Kaip ir visai neseniai – rugpjūčio pabaigoje gimus dukrai, taip ir prieš aštuonis metus, kai gimė mano trečiasis sūnus, jūs buvote tie žmonės, kurie visuomet šalia, visuomet pasirengę padėti, patarti, pagydyti savo švelnia šypsena.

Mano vaikų Gydytoja Violeta Drejeriene, Jūs esate man Gydytoja iš didžiosios raidės, visų medikų pavyzdys. Aš įsiklausau į kiekvieną jūsų patarimą kaip į mamos. Pamenu, kai prieš maždaug vienuolika metų aš su savo pirmagimiu Karoliu užsiregistravome pas jus. Jam tuomet buvo 12 metų. Pamenu, kai po metų atėjau su Kristijonu ant rankų, o Narimantą dar po dvejų jūs operacinėje pati paėmėte ant rankų. Ir dabar su dvidešimt trejus metus laukta dukryte aš vėl su jumis, o Jūs su manimi. Dėkoju Jums už jūsų rūpestį, nuoširdų patarimą, gerą žodį ir meilę, kuria jūs dalinatės su manimi.

Noriu tarti nuoširdų „ačiū“ ir savo Gydytojui Ričardui Daunoravičiui. Jūsų dėka prieš aštuonis metus mano sūnus Narimantas išvydo pasaulį laiku, o aš buvau tokia rami, kad po operacijos jaučiausi kaip ant sparnų ir greitai galėjau pati sūpuoti savo mažylį. Pamenu, kai šių metų pradžioje Jūs pasveikinote mane su ketvirtuoju nėštumu ir iki pat dukrytės Eleonoros gimimo mane apgaubėte rūpesčiu, dėmesiu, atidumu ir kiekvienąkart apsilankius vis švelniai patvirtindavote „Ieva, tikrai dukra!” Jūs neįsivaizduojate, kiek daug man tai reiškia! Dėkoju Jums, kad visada esate šalia, kad galiu jaustis rami dėl savo sveikatos ir gyventi pilnavertį gyvenimą dėka Jūsų rūpestingumo ir patarimų.

Ačiū labai visiems 2-ojo gimdymo skyriaus ir Naujagimių skyriaus gydytojams ir akušerėms, kurių didžiuliu dėmesiu ir rūpesčiu aš ir mano vaikai buvome apgaubti visą laiką, kol gulėjome ligoninėje. Kaip šiemet, taip ir prieš aštuonis metus. Gaila, nepamenu visų vardų ir pavardžių, bet noriu atskirai padėkoti gydytojai ir akušerei, budėjusioms naktį, kai man netikėtai prasidėjo sąrėmiai ir teko mane skubiai operuoti, akušerei, kuri taip pat naktį kantriai aiškino ir rodė mano vyrui, kaip reikia prausti dukrytę, akušerei, kuri ligoninėje didelėje kriauklėje išmaudė Eleonorą ir davė daug gerų patarimų apie naujagimio priežiūrą. Ačiū visiems ir kiekvienam atskirai, Jūs visi verti Gydytojo iš didžiosios raidės vardo!

Su meile, Ieva Girčytė (keturių vaikų mama)

 

VšĮ Vilniaus miesto klinikinė ligoninė, Antakalnio g. 57, LT-10207 Vilnius.
Kodas 302692454. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre.
A. s. LT867044060007990186 AB SEB banke, b. k. 70440, PVM mokėtojo kodas LT100006560213.
Tel. (8 5) 234 44 87, faks. (8 5) 234 69 66, el. paštas info@vmkl.lt

 spam.qk6v3ykv1y@vmkl.lt