Didžiausia vertybė – žmoniškumas, kasdieninis žmogaus ryšys su žmogumi

Didžiausia vertybė – žmoniškumas, kasdieninis žmogaus ryšys su žmogumi. Atrodo, kad tas naujas, nepažįstamas virusas atskleidžia, kiek yra gėrio, supratingumo, noro padėti tam, kuriam labiausiai, šiuo sunkiu metu, reikia.
Pirmiausia sakome didelį AČIŪ visiems Lietuvos žmonėms už supratimą ir susitelkimą šiuo, mums visiems, sudėtingu laikotarpiu. Dėkojame visiems mūsų ligoninės darbuotojams už atsidavimą savo darbui, kantrybę, empatiją ir šypsenas, kurios matosi ir per veidus uždengusias kaukes.
Kiekvieną dieną ligoninę pasiekia vis daugiau siuntų su taip reikalingomis priemonėmis šiuo metu. Dar kartą norime padėkoti Vilniaus Lietuvos Tūkstantmečio Rotary klubui už dezinfektantus su dozatoriumi, BIOK laboratorijai už MARGARITA EKO "Beatos virtuvė" rankų kremų, Vilniaus Karaliaus Mindaugo LIONS klubas'ui už asmens apsaugos priemonių komplektus, TV3 televizijai ir „Išsipildymo akcijai“ už trečios kategorijos respiratorius, iniciatyvos Stiprūs Kartu savanoriams, Lietuvos gydytojų sąjungai, Laisvės TV, Maltos Ordino Pagalbos Tarnyba (MOPT), Vilniaus miesto savivaldybė'ei ir visiems visiems, kurie prisideda prie šių iniciatyvų už taip reikalingas apsaugos priemones medikams šiandien.
Jau nuo praėjusios savaitės mūsų ligoninės priėmimo skyrių darbuotojams tiekiamas nemokamas maitinimas. Šią savaitę pietumis vaišinami ir reanimacijų skyrių darbuotojai. Dėkojame restoranų tinklui Jurgis ir Drakonas, kurie, būdami šios iniciatyvos pradininkais, ir toliau ne tik tiekia maistą, bet ir koordinuoja šią veiklą ir pritraukia dar daugiau maitintojų, kuriems ir patiems šiuo metu nėra paprasta. Didelį AČIŪ sakome ir restoranams Radharanė, Greita Sraigė, UAB „Straikas“ už ekologišką lietuvišką beržų sulą Sip Sap, kepyklai Druska Miltai Vanduo Kepykla už skanią ekologišką duoną.
Svarbiausia šiandien – išlikti žmogumi. Žmogumi, kuris jaučia, pergyvena, supranta, dalijasi. AČIŪ visiems. Būkime sveiki, saugokime save ir kitus!

 

VšĮ Vilniaus miesto klinikinė ligoninė, Antakalnio g. 57, LT-10207 Vilnius.
Kodas 302692454. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre.
A. s. LT867044060007990186 AB SEB banke, b. k. 70440, PVM mokėtojo kodas LT100006560213.
Tel. (8 5) 234 44 87, faks. (8 5) 234 69 66, el. paštas info@vmkl.lt

 spam.qk6v3ykv1y@vmkl.lt